CONTINUING EDUCATION FOR TAX & FINANCIAL PROFESSIONALS

All New and Current customers who purchase the Premium, Plus, or Core (Total Value Package) 2021 Federal Tax Update or the 2021 Federal and California Update will get the Tax Advisory Complement Bundle for free.

NOTE:

  • New Federal Tax Update customers will get an immediate email with a coupon code for the free course once their Tax Update purchase is complete.
  • Current Customers that purchased the Premium, Plus, or Core (Total Value Package) 2021 Federal Tax Update will get an email with a coupon code to get the Tax Advisory Complement Bundle for free.

2021 Federal Tax Update

McNair, Mclemore, Middlebrooks & Co

SHARON KREIDER, CPA

October 28, 2021

8:30 AM ET

A Private Digital Event

Introducing the 2021 Federal Tax Update:

On October 28, 2021, Western CPE’s very own resident tax authority, Sharon Kreider, CPA, will be virtually teaching her Federal Tax Update exclusively for McNair McLemore Middlebrooks & Co.

To access your upcoming private digital event and to gain access to each of Sharon’s Question and Answer sessions, you’ll need to register or log into your account.

Key Details:

  • Your private digital event is scheduled for October 28, 2021, at 8:30 AM ET. 
  • Event attendees will receive three credits for the morning session and five credits for the afternoon session, for a total of eight credits. 
  • Attendees need to maintain 70% attendance for the morning and afternoon sessions to receive all eight credits. (Make sure to click the attendance prompts)
  • Attendees need to register or log in to access the private digital event and receive the digital manual. 
  • If you’re having difficulty, you can utilize your group’s discount code, FTU21-MMMCPA.

If you need anything or have questions, please reach out to katie@westerncpe.com.

Question and Answer Details:

  • Questions can be submitted while watching the course on our platform starting at 8:30 AM ET
    • Questions are anonymous but each attendee watching can see the question and appropriate answer. 
  • Register in advance for Sharon Kreider’s Q&A here.

Key Times For The Private Digital Event:

8:30 AM ET
Start time

11:20 AM – 12:00 PM ET
40 minutes, Lunch Break
 

12:00 PM – 12:15 PM ET
15 minutes, Question and Answer Session with Sharon
 

5:15 PM – 5:30 PM ET
15 minutes, Question and Answer Session with Sharon
 

5:30 PM ET
End time0

8:30 AM ET

11:20 AM – 12:00 PM ET

5:00 PM ET

Start time 

40-minutes: Q&A Session & Lunch Break

End time 

PRIVATE EVENT SCHEDULE

    • 8:30 AM – Start 
    • 8:30 AM – 9:20 AM – First 50 minutes 
    • 9:20 AM – 9:30 AM – 10-minute break 
    • 9:30 AM – 10:20 AM – 50 minutes 
    • 10:20 AM – 10:30 AM – 10-minute break 
    • 10:30 AM – 11:20 AM – 50 minutes 
    • 11:20 AM – 12:00 PM – 40 minutes-Lunch Break and Q&A Session with Sharon 
    • 12:00 PM – 12:50 PM – 50 minutes 
    • 12:50 PM – 1:00 PM – 10-minute break 
    • 1:00 PM – 1:50 PM – 50 minutes 
    • 1:50 PM – 2:00 PM – 10-minute break 
    • 2:00 PM – 2:50 PM – 50 minutes 
    • 2:50 PM – 3:00 PM – 10-minute break 
    • 3:00 PM – 3:50 PM – 50 minutes 
    • 3:50 PM – 4:00 PM – 10-minute break 
    • 4:00 PM – 5:00 PM – Last 60 minutes 
    • 5:00 PM – END 

VIRTUAL SEMINAR SCHEDULE

  • 8:30 AM – Start 
  • 8:30 AM – 9:20 AM – First 50 minutes 
  • 9:20 AM – 9:30 AM – 10-minute break 
  • 9:30 AM – 10:20 AM – 50 minutes 
  • 10:20 AM – 10:30 AM – 10-minute break 
  • 10:30 AM – 11:20 PM – 50 minutes 
  • 11:20 AM – 12:00 PM – 40 minutes, Lunch Break 
  • 12:00 PM – 12:15 PM – 15 minutes, Question and Answer Session with Sharon 
  • 12:20 PM – 1:10 PM – 50 minutes 
  • 1:10 PM – 1:20 PM – 10-minute break 
  • 1:20 PM – 2:10 PM – 50 minutes 
  • 2:10 PM – 2:20 PM – 10-minute break 
  • 2:20 PM – 3:10 PM – 50 minutes 
  • 3:10 PM – 3:20 PM – 10-minute break 
  • 3:20 PM – 4:10 PM – 50 minutes 
  • 4:10 PM – 4:20 PM – 10-minute break 
  • 4:20 PM – 5:10 PM – Last 50 minutes 
  • 5:15 PM – 5:30 –15 minutes, Question and Answer Session with Sharon 
  • 5:30 PM – END 

Note:

Our innovative webcast platform automatically schedules ten-minute breaks after every fifty-minute session. You’ll have a total of six ten-minute scheduled breaks.